Lenni soitti toissapäivänä ja pyysi parille bisselle. Mä lähdin.

Ihan hyvä ilta, tavallaan. Jätkä tosin vaan aika paljon avautui siitä, että sillä oli mennyt Elisan kanssa systeemit kuralle, ja ne oli sitten eronneet. Elisa oli vaan ruvennut valittamaan, että sitä jotenkin ahisti se yhdessäolo. Ei kuulemma ollut osannut sen paremmin selittää, ja sitten oli ilmottanut, että homma loppuu.

Hassua symmetriaa tässä on, kun Elisa taas pyysi Millaa (ne on parhaat ystävät keskenään) samaan aikaan samanlaiseen terapiatapaamiseen. Ei sentään törmätty kaupungissa, vaikka aika läheltä oltiin kuljettu toistemme ohi.

Hassua epäsymmetriaa taas oli, se, että Millan mukaan Elisa oli kyllä osannut selittää hyvinkin tarkkaan, että mikä oli tökkinyt. Kuulin sitten mäkin, mikä, mutta ehkei tässä tän enempää tartte juoruilla.

Mietin vaan, että olisikohan niiden hommasta tullut jotain, jos Elisa olisi hyvissä ajoin kertonut Lennille sen kaiken, minkä nyt myöhässä kertoi Millalle. Ja pitäiskö ihmisten muutenkin olla enemmän avoimempia, ettei kaikkien aina tarvitse arvailla, mitä kukakin milloinkin tarkoitti?